Molimo vas da pažljivo pregledate uslove korišćenja pre nego što koristite sajt Kanema Beauty (CrystalNails Srbija). Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili navedene uslove. Imajte na umu da zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo uslove korišćenja putem ažuriranja teksta. Preporučujemo redovno proveravanje ove stranice kako biste se informisali o eventualnim promenama u uslovima od vaše poslednje posete.

Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja i uslovima online kupovine, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne unosite vaše podatke. Detalje o Politici privatnosti i Upotrebi sadržaja sa sajta možete pronaći na stranici Uslovi korišćenja.

Elektronska ponuda proizvoda na našem sajtu obuhvata sve relevantne informacije koje su od značaja za odluku potrošača o kupovini. Kupovinu na sajtu www.crystalnailsrs.com mogu obavljati kako fizička tako i pravna lica. Proizvode možete naručiti direktno dodavanjem u korpu putem web trgovine ili putem telefona i E-mejla.

Opisi proizvoda su pažljivo kreirani kako bismo pružili što preciznije informacije. Uzmite u obzir da informacije o proizvodima mogu biti nepotpune, zastarele ili netačne usled ažuriranja. Ne možemo garantovati da su svi podaci o proizvodima i slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Nastojimo redovno ažurirati informacije.

Ukoliko proizvod koji ste kupili ne odgovara informacijama na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa pratećom dokumentacijom u roku od 14 dana od dana isporuke, a mi ćemo vam vratiti novac.

Sve cene proizvoda na sajtu su izražene sa uračunatim PDV-om. Ukupan iznos vaše porudžbine, sa popustima, jasno je naveden u korpi, kao i na cheackout stranici.  Cijena dostave varira od težine proizvoda,  do 2kg = 359,00 RSD, 2kg – 5kg = 407,00 RSD, 5kg – 10kg = 539,00 RSD

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici moguće je pouzećem, na način da platite kurirskoj službi kada paket stigne na vašu adresu.

Isporuka proizvoda se vrši putem kurirskih službi sa kojima sarađujemo, a troškove dostave snosi kupac. Za porudžbine preko 10.700 RSD, dostava je besplatna u Srbiji.

Politika reklamacija i otkazivanja, kao i način dostave, jasno su navedeni kako biste bili informisani o postupcima u slučaju potrebe.

Zaštita privatnosti i ličnih podataka je od suštinskog značaja za nas. Prikupljamo samo neophodne podatke i preduzimamo sve mere kako bismo osigurali bezbednost i zaštitu vaših ličnih podataka. Vaši podaci se čuvaju i koriste isključivo u svrhe za koje ste ih poslali.

Ukoliko ne želite da pružite podatke, molimo vas da ne koristite sajt. Nastavkom kupovine smatraćemo da ste saglasni sa uslovima obrade vaših ličnih podataka. Vaši podaci će biti čuvani sa posebnom pažnjom i neće biti zloupotrebljeni niti prodati na tržištu, obezbeđujući tako sigurno poslovanje sa kompanijom Kanema Beauty (CrystalNails Srbija).